غذاهای محلی مالدیو؛ طعم متفاوتی از غذاهای دریایی

به گزارش وبلاگ ایران میز، غذاهای کشور مالدیو بر پایه غذاهای دریایی و ادویه های مختلف است؛ غذاهای آنان تاثیرپذیر از کشورهایی مانند هند و سریلانکا است.

غذاهای محلی مالدیو؛ طعم متفاوتی از غذاهای دریایی

مالدیو کشوری کوچک در قاره آسیا است که مرکز آن شهر زیبای ماله است. این کشور زیبا هزاران جزیره دارد که دارای طبیعت بکر و بی نظیر است. این سرزمین رویایی جدای طبیعت زیبایش دارای غذاهای محلی خوش عطری است که بر پایه ماهی و نارگیل است و نسل ها با توجه به شرایط جغرافیایی و طبیعت استوایی که دارد غذاهای محلی خود را حفظ نموده اند. در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهای مالدیو بپردازیم؛ برای آشنایی با غذاهای این سرزمین همراه ما باشید.

ماس هونی (Mas Huni)

یکی از مشهورترین صبحانه ها در غذاهای مالدیو ماس هونی است که همواره در میز صبحانه آنان یافت می گردد. مواد اصلی این غذای خوش طعم ماهی دودی، پیاز و نارگیل است. این مواد به یاری ادویه های خاصی تهیه می گردد و به عنوان یکی از محبوب ترین غذاها در بین مردم بومی و گردشگران شناخته می گردد.

Bis keemiya

این غذا نوعی سمبوسه است که در تهیه آن از خمیر تردی استفاده می گردد که در هنگام طبخ پف دار می گردد و دارای بافت نرمی است. این غذا بسیار لذیذ است و با مواد میانی متفاوتی تهیه می گردد که رایج ترین آن ها تن ماهی دودی، کلم ریزشده و کاری با ادویه های مختلف است.

گارودیا (Garudhiya)

یکی از غذاهای سنتی مالدیو، گارودیا است که شامل برنج و ماهی است که همراه فلفل تند و پیاز سرو می گردد. این غذا در اصل به نوعی سوپ محسوب می گردد که در آن از پیاز، سیر و کاری استفاده می گردد. این غذا در همه فصل ها در مالدیو طبخ می گردد.

هونی روشی (Huni roshi)

هونی روشی یا نان چاپاتی (chapati bread) نانی است که از نارگیل تهیه می گردد و سپس آن را سرخ یا طبخ می نمایند تا طلایی رنگ گردد. طعم و بافت این نان بی نظیر است و عطر خوش نارگیل، مزه آن را فوق العاده نموده است.

Saagu bondibai

این غذا نوعی پودینگ است که از نشاسته تهیه می گردد. این دسر لذیذ با شیره نارگیل یا خامه سرو می گردد. برای تزیین آن از انواع مختلف میوه ها استفاده می گردد.

گولها (Gulha)

گولها توپک های اشتهاآوری است که از میان وعده و غذاهای لذیذ مالدیو محسوب می گردد. این توپک ها با مواد میانی شامل ماهی تن، پیاز خرد شده و نارگیل رنده شده به همراه ادویه های معطر پر می شوند و سپس در دریایی از روغن سرخ می شوند.

کاری سبزیجات

مرغ و ماهی کاری از غذاهای محبوب مالدیو است، اما در این میان، کاری سبزیجات نیز بسیار مورد توجه مردم محلی است و غذایی سالم با عطر و بویی فوق العاده است. در ترکیب این غذا از سیب زمینی، هویج، لوبیا سبز، کدو تنبل و کاری با ادویه های مختلف استفاده می گردد.

منبع: کجارو / kitchen.nine.com.au / roomsmaldives.com

به "غذاهای محلی مالدیو؛ طعم متفاوتی از غذاهای دریایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای محلی مالدیو؛ طعم متفاوتی از غذاهای دریایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید